Den afskyelige

Mandag den 27. september kl. 10.00: Den afskyelige

Forfatter og klimaaktivist Charlotte Weitze, Vallekilde

Charlotte Weitze fortæller om arbejdsprocessen med den anmelderroste cli-fi-roman Den afskyelige. Romanen handler om klimaforandringer, kærlighed, afskyelige snemænd og hvilke mure man kan risikere at løbe imod, når man gerne vil gøre alt det rigtige. Charlotte Weitze er blevet kaldt «eventyrpigen i dansk litteratur» og hun fortæller også om sit øvrige forfatterskab, hvor f.eks. børn forbyttes med trolde, og ulve dukker op i villakvarterer. Hun runder af med at fortælle om sin nye roman Rosarium, der handler om en menneskeslægts forhold til en ganske særlig plante.

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond.

Mandag den 27. september kl. 10.00: Den afskyelige

Forfatter og klimaaktivist Charlotte Weitze, Vallekilde

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond.

Holdnummer: 21202
Første møde: 27-09-2021 10:00