Sogneaften i samarbejde med Gimsing Menighedsråd

Tirsdag den 15. januar kl. 19.30: IKKE FLERE FREMSKRIDT, TAK
Journalist og studievært ved TV2 News Jens Gaardbo, Klampenborg

Vi har muligvis fået mere af alting. Men er det blevet bedre? Er det f.eks blevet bedre, at vi nu kan fylde vores tilværelse med et utal af TV-kanaler, gratisaviser, Netflix, YouTube og Internet døgnet rundt?

Vi får besøg af studieværten Jens Gaardbo, som i 35 år har arbejdet med TV og kommunikation. Han har være talende og skrivende i hele karrieren. Han har været cyklende elev på Vendsyssel Tidende og øverste chef for TV2 Nyhederne, Danmarks største nyhedsmedie.

Han tager os med rundt i ikke alene den eksplosive medieverden, men også i det moderne samfund, som vi hele tiden skal vænne os til. Forandringer, opfindelser, ændringer. Og de kalder det altid for fremskridt.

Der er noget at tænke over. Og der vil være meget at grine af i Jens Gaardbo’s foredrag om vores underlige nutid. Mød en mand der halser efter sin egen tid.

Tirsdag den 15. januar kl. 19.30: IKKE FLERE FREMSKRIDT, TAK
Journalist og studievært ved TV2 News Jens Gaardbo, Klampenborg

Tilmeld nu

Holdnummer: 19046