Forår 2021

Tabita

Mandag den 08. marts kl. 10.00: Tabita

Forfatter Iben Mondrup, København

Ægteparret Eva og Berthel kommer hjem til Danmark med to adopterede børn efter en årrække i Grønland. Det er midten af 60’erne, og både ægteskabet og forholdet imellem Grønland og Danmark knager. De to børn, Tabita og Vitus, skal falde til i en familie, hvor fortiden helst skal udslettes, fordi den er sprængfuld af fortielser og spændinger imellem to kulturer og imellem alle de voksne, der skulle passe på børnene. Forfatteren fortæller om arbejdet med romanen, og om en tid, hvor det var let for danske familier at adoptere grønlandske børn.

Valg af deltagerrepræsentant

Efter foredraget afholdes valg af deltagerrepræsentant og -suppleant til Gimsing Sognehøjskoles bestyrelse. Alle deltagere er stemmeberettigede.

Mandag den 08. marts kl. 10.00: Tabita

Forfatter Iben Mondrup, København