De nærmeste

Mandag den 24. januar kl. 10.00: De nærmeste

Forfatter Lotte Kirkeby, København

Tre søskende mødes i barndomshjemmet efter forældrenes død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over tabet af forældrene. Men som i de fleste familier er der spændinger, hemmeligheder og roller, som er svære at forlade. Eva, Christian og fortælleren Anna må konfrontere alt dette for at komme videre, lidt klogere eller i det mindste forandrede.
De nærmeste er en fortælling om at stå midt i livet, om at se sine forældre blive gamle og sine børn vokse til og om at være den, der står alene tilbage.

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond

FOREDRAGET ER AFLYST PÅ GRUND AF CORONA - VI FINDER EN NY DATO

Mandag den 24. januar kl. 10.00: De nærmeste

Forfatter Lotte Kirkeby, København