Skygger fra barndommen

Mandag den 25. april kl. 10.00: Skygger fra barndommen

Forfatter Vibeke Marx, Christianshavn

Vibeke Marx siger: "Hvad er det med den barndom? Enten vi mindes jordbær med fløde eller tørre tæsk er den svær at komme udenom. Selv bliver jeg aldrig færdig med den, hverken min egen eller mine personers. Jeg lider med Drine (Af ingenting), der længes så meget efter at have en familie, at hun digter en, og med Knud (Jord og Hjerte), der aldrig føler sig påskønnet. Kan være, barndommen   kaster skygge, men den indeholder også saft og kraft til resten af  livet."

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond

(Foredraget var annonceret til 7. februar, men blev aflyst på grund af corona)

Mandag den 25. april kl. 10.00: Skygger fra barndommen

Forfatter Vibeke Marx, Christianshavn